2012
március
27
kedd

Évkönyv

2012
március
24
szombat

Petőfi 40 - Jubileumi rendezvény

A Petőfi iskola 2012. március 23-án a Városi Sportcsarnokban rendezte 40 éves testnevelés tagozatának jubileumi rendezvényét. Délelőtt az óvodások és alsósok játékos sportversenyére került sor.

Délután az iskola tanulói színvonalas "a hagyományos sportágakat, és modern művészeti ágakat bemutató" műsorral ünnepeltek. Az öregdiákok futball mérkőzést játszottak és osztálytalálkozókat tartottak.

A rendezvényről szóló tudósítások és élménybeszámolókat, fotókat az alábbi linkek találhatnak:

http://zalaegerszeg.hu/tart/farticle/76/17926/1
http://www.zalaegerszeg.hu/tart/galeria/740
http://kepek.zalaihirlap.hu/cgi-bin/kepek/index.cgi?online=zalaihirlap&view=frameset&gID=18372
http://www.zalaihirlap.hu/helyi_kiadasok-zalaegerszeg_kornyeke/20120323_petofi_iskola
http://zegtv.hu/index.php?mod=hr&hr_id=4608

2011
október
20
csütörtök

40 éves a Testnevelés Tagozat

40 éves a Testnevelés Tagozat


Iskolánkban az 1972/73-as tanévben kezdte meg működését a testnevelés tagozat. A kezdeti évek elsődleges feladataként négy sportág (atlétika, labdarúgás. leány kosárlabda, úszás) utánpótlás-nevelését tűztük ki. Szakmailag elismert testnevelők irányításával kiemelkedő sikereket értünk el a versenysportok különböző területein az elmúlt négy évtized során. Igazodva korunk igényeihez, változatos mozgásművészeti formák (társastánc, néptánc, korcsolyázás, aerobic stb.) is mindennapjaink részévé váltak.

2012 márciusában szeretnénk méltóképpen megünnepelni a testnevelés tagozat létrehozásának 40. évfordulóját. Várjuk azoknak a volt tanulóinknak, tanárainknak, ismerőseinknek a jelentkezését, akik bármilyen tárgyi emléket, fényképet, érdekes, régi történetet szívesen megosztanának velünk és egymással, jelentkezzenek a facebook közösségi oldalunkon, ( Negyven Petőfi) vagy a petofi40@gmail.com e-mail címen.